Hello, I'm Dorine!

Automatic translations may not be completely accurate.

Hoi oppas! Wij zoeken voor onze dochter van 11 jaar iemand die zo nu en dan een avond kan oppassen, soms ook met eten erbij. Onze zoon van 15 jaar is er dan ook, maar die heeft niet echt meer oppas nodig ;) Daarom zoeken we iemand die boven de 20 jaar is, zodat er voldoende leeftijdsverschil is met onze zoon.
We hebben ook een labradoodle hondje (Saar) die af en toe uitgelaten moet worden.
Heb jij af en toe tijd en zin om op te passen, kun je goed met tieners omgaan en ben je vrolijk, flexibel en betrouwbaar? Dan zouden wij graag kennismaken.
Groetjes, Dorine, Rutger, Samuel en Anika

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

Age of children

Baby
Toddler
Preschooler
Gradeschooler
Teenager

About our family

Favorited 23 times
Type of babysitter needed Babysitter

Number of children

2
Preferred babysitting location At the family

Reviews

When you have contacted this user, here’s where your review will show up.

2 References

  • January 2018 Jasmijn is a Friend

    Via deze website ben ik in contact gekomen met dit leuke gezin en ik heb een jaar lang met veel plezier mogen oppassen op Samuel en Anika. Het is een gezellig en warm gezin dat veel onderneemt. De kinderen zijn heel lief, sociaal en vrolijk en zijn dol op spelletjes. Met Anika kan je trouwens ook heerlijk hele middagen knutselend doorbrengen. Vanwege mijn studie en verhuizing moest ik helaas afscheid nemen van dit leuke gezin, anders was ik graag nog veel langer hun oppas geweest!

  • January 2018 Janine is a Friend

    Ik heb jarenlang als vaste oppas van Sam en Anika gewerkt en het valt eigenlijk nauwelijks 'werken' te noemen, daar is het veel te leuk voor. Sam en Anika zijn heel erg lief en gezellig en zitten zelf vol met ideeën wat ze wel en niet leuk vinden om te doen. Het zijn vrolijke, slimme en zachtaardige kinderen die al best goed zelf weten hoe dingen werken en horen. Het gezin heeft een jonge, springerige en knuffelige hond waar de kinderen dol op zijn en waar je als oppas ook vanzelf van gaat houden. Rutger en Dorine zelf zijn warm en gastvrij en de sfeer in huis is altijd goed. Ik had me in ieder geval geen fijner oppasadres kunnen

Activities

Member since May 2015
Last activity
Answered messages 59%
Average response time 1 day

Verifications

Email
Verified
Phone
▒▒▒▒▒▒▒▒ 05

Location

Babysitting jobs in Haarlem, Gemeente Haarlem, North Holland

Get in touch

Sign up to contact parents in Haarlem (It's free).

Sign up and contact

Share this profile