Babysitting job in Haarlem: Familie Bakker

Familie Bakker

Babysitting job in Haarlem: Familie Bakker

Familie Bakker

Hourly rate
€19.00/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Ons gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 9, een jongenstweeling van 7 jaar, een meisje van 4 jaar. Wij zoeken een enthousiaste Nanny/ Oppas (opleiding is niet vereist) per juli 2024. Wij hebben beide drukke banen en vinden het belangrijk dat onze kinderen ook een fijne tijd hebben als wij niet thuis zijn. Onze kinderen zijn actief, leergierig en enthousiast. Ze houden van activiteiten..

Ons gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 9, een jongenstweeling van 7 jaar, een meisje van 4 jaar. Wij zoeken een enthousiaste Nanny/ Oppas (opleiding is niet vereist) per juli 2024. Wij hebben beide drukke banen en vinden het belangrijk dat onze kinderen ook een fijne tijd hebben als wij niet thuis zijn. Onze kinderen zijn actief, leergierig en enthousiast. Ze houden van activiteiten ondernemen. Wij wonen vlakbij duinen, bos en vele speel mogelijkheden. Ons huis staat in een zeer kinderrijke buurt waar veel te ondernemen is. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de (elektrische) bakfiets om erop uit te gaan. Als Nanny voor ons gezin ben je initiatiefrijk, bedenk je leuke activiteiten en ga je er graag op uit. Daarbij is het van belang dat je goed het overzicht kan bewaren en de aandacht zo goed mogelijk kan verdelen tussen de kinderen. Je bent meedenkend, liefdevol, betrouwbaar en zorgzaam. We vinden het daarbij fijn dat je kookt en eet met de kinderen omdat wij als ouders vaak pas rond 18.00 uur thuis zijn. We vragen we je om af en toe een was met de kinderkleding te doen en dan het einde van de dag de keuken en woonkamer op te ruimen. Onze kinderen gaan naar de basisschool op fietsafstand. Het gaat om 12-18 uur in de schoolweken en van 8-18 uur tijdens vakantieweken. Dagen kunnen de maandag/dinsdag/ vrijdag zijn. Enige flexibiliteit van de Nanny is gewenst. Ook zo nu en dan een avond. De uren zijn uit te breiden met PA taken. Verdiensten zijn €19,-per uur zonder opleiding en met kinderopvangtoeslag €22,50 per uur. We betalen wit.


Number of children
4
Age of children
  • Gradeschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: 20 January 2024

About our family

Type of babysitter needed
  • Nanny
  • Babysitter
  • Childminder
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Dutch
Favorited
50 times

We need a babysitter comfortable with

Cooking
Chores

0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from the member, here's where your reference will show up.


Loading...

Familie Bakker provided

Email address
Phone number
▒▒▒▒▒▒▒▒ 66

Activities

Member since
July 2013
Last activity
Answered messages
69%
Average response time
5 days
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Haarlem


Sign up for free
Babysitting job in Haarlem: Familie Bakker
Hourly rate
€19.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up