Hello, I'm Marion!

Automatic translations may not be completely accurate.

Kleinschalige Kinderopvang De 3 Leeuwtjes
De 3 Leeuwtjes is een kinderopvang zoals een kinderopvang voor ieder kind moet zijn, de kleinschaligheid en persoonlijke omgang staat bij ons centraal en werken vanuit onze passie voor kinderen.

De 3 Leeuwtjes is begonnen als gastouderopvang en doorgegroeid tot een Kleinschalige Kinderopvang. Na 11 jaar gastouderopvang ben ik samen met mijn..

First aid certification
Non-smoker
Driver's license
Car

Availability

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

Experience with age(s)

Baby
Toddler
Preschooler
Gradeschooler
Teenager

About myself as a childminder

Gender Female
Has children Yes
Favorited 14 times
Preferred babysitting location At the babysitter's
Registered childminder Yes
Registration number of National Register of childcare 197913994

Specialties

 • Eindeloos geduld
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)

Education

 • MBO Zorg en Welzijn
 • SPW

Languages we speak

 • Nederlands

Activities

Member since November 2014
Last activity
Answered messages 33%
Average response time 2 days

Verifications

Email
Verified
Phone
▒▒▒▒▒▒▒▒ 05
Facebook
143 Friends

Reviews

When you have contacted this user, here’s where your review will show up.

3 References

 • August 2017 Diana is a Friend

  En toen moest ik een keuze tussen kinderdagverblijf of een gastouder. Via een vriendin kwam ik terecht bij Marion. Gelijk na het eerste gesprek had ik een goed gevoel!! Mijn zoontje ging dik 2 jaar naar Marion met veel plezier. Ze dacht met alles met je mee. Mijn zoontje heeft een spraakprobleem en ook daar dacht ze over mee. En boekjes met hem lezen. Over alles kan je praten en samen dingen bespreken. Ik zou Marion zeker aanbevelen als je je kindje met een gerust hart wilt achterlaten!!

 • August 2017 Chantal is a Friend

  Toen ik zwanger was en opzoek naar een opvangmogelijkheid voor mijn zoontje kon ik net als alle andere ouders kiezen voor een kinderdagverblijf of een Gastouder. Na een bezoek aan een kinderdagverblijf bleef ik met een unheimlichgevoel achter. Dit was veel te grootschalig en onpersoonlijk. Na een kennismakingsgesprek bij Marion thuis was ik meteen gerustgesteld. Klein groepje in een heel huiselijke omgeving, een persoon die begreep dat ik het moeilijk vond om mijn zoontje achter te laten wanneer ik weer moest gaan werken. We hebben samen afgesproken dat de kleine man eerst een paar keer een paar uurtjes bij Marion zou blijven zodat mama kon wennen. Nou geloof me dat wennen was erg snel want Marion is een hartelijk, no nonsens persoon met het hart op de juiste plek. Wanneer er iets is kun je het altijd met haar bespreken om samen tot een oplossing te komen. Ik zou Marion zeker aanraden!

 • August 2017 Esther is a Friend

  Mijn dochter heeft 3 jaar bij marion in de opvang gezeten en altijd met plezier. Marion is erg betrokken en denkt met je mee
  Toen ze hoorde dat mijn dochter koemelk allergie had heeft ze gelijk van alles opgezocht om der zelf meer over te weten te komen. Ik vond de betrokkenheid heel erg fijn. Ook altijd aardig en geïnteresseerd. Echt een fijne gastouder

Location

Childminder The Hague, Gemeente Den Haag, South Holland

Get in touch

/hr

€0.00 x 1h
€0.00

Contact Marion

Share this profile

Get in touch