Hello, I'm Karin!

Automatic translations may not be completely accurate.

Mijn naam is Karin. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als gastouder. Waarom een gastouderopvang? Omdat kinderen het leukste zijn om mee te werken! Ik bied een flexibele en stabiele opvang waar ieder kind centraal staat. De kinderen krijgen bij mij de ruimte om zich op hun eigen tempo rustig te ontwikkelen. Ik sta geregistreerd in het LRKP en ben in het bezit van de nodige diploma's, waaronder..

First aid certification
Non-smoker
Driver's license
Car
I'm comfortable with
Pets
Cooking
Homework assistance
Chores

Availability

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

Experience with age(s)

Baby
Toddler
Preschooler
Gradeschooler
Teenager

About myself as a childminder

Gender Female
Has children Yes
Favorited 6 times
Preferred babysitting location At the babysitter's
Registered childminder Yes
Registration number of National Register of childcare 318057941

Specialties

 • Creatief
 • Spelletjes spelen
 • Eindeloos geduld
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)
 • Knutselen
 • Rijbewijs + auto

Education

 • MBO Zorg en Welzijn

Languages we speak

 • Nederlands

Reviews

When you have contacted this user, here’s where your review will show up.

5 References

 • April 2018 Martijn is a Friend

  Karin is een lieve vrouw die veel verstand heeft van het opvoeden van kinderen, vanaf elke leeftijd. Dat merken wij terug in de opvoeding van onze kleine meid. Ook leeft ze erg mee met het opvoeden en handelt ze altijd in goed overleg met ons. Onze start met de kleine was ook niet makkelijk en met behulp van Karin zijn wij ver gekomen. Ook is Karin erg flexibel in de opvang en denkt graag daarin mee. Kortom een top vrouw met heel veel ervaring met kinderen en een goede gastouder! Wij zouden niet weten wat we zonder haar moeten!

 • March 2018 Samantha is a Family member

  Mijn moeder is een spontane hardwerkende lieve vrouw. Een doorzetter, die graag de handen uit de mouwen wilt steken. Karin is een vrouw die nergens te beroerd voor is, en iedereen altijd graag blij wilt zien. Een luisterend oor met een hart van goud. Hier thuis zijn de kindjes dol op Karin, en hangt er een positieve sfeer. Vol gezelligheid gaat Karin door de dagen heen. Het is niet alleen een opvang voor de kindjes, maar ook een plek waar de kinderen zich thuis mogen en kunnen voelen. Ik zie elke dag weer dat mijn moeder plezier heeft ik haar werk. Zeker een aanrader!

 • March 2018 Jorien is a Friend

  Mijn dochter gaat regelmatig naar Karin toe. Wij zijn supertevreden met de opvang, en het voelde al snel heel vertrouwd. Mijn dochter is gek op haar en gaat er graag naar toe. Karin doet veel leuke activiteiten met de kinderen zoals knutselen, lekker naar buiten en uitjes. Zo zijn ze zelfs een keertje naar Balorig geweest, en meerdere keren naar het winkelcentrum en andere leuke dingen. Over het uitje naar balorig heeft ze het nog steeds! Karin is professioneel in haar werk, maar hecht ook veel waarde aan het persoonlijke gedeelte en mijn dochter heeft echt een band met haar opgebouwd. Karin heeft mij meerdere keren uit de brand geholpen door op hele korte termijn beschikbaar te zijn ( een half uur (!) en is altijd bereikbaar. Door de dag heen wordt ik op de hoogte gehouden door leuke foto's over de app. Zoekt u een lieve, zorgzame, gezellige, professionele, vertrouwde en ondernemende gastouder dan bent u hier aan het goede adres!

 • March 2018 Kimberley is a Friend

  Karin is oppas voor onze dochter van 10 maandjes jong. Het is een pittige dame onze kleine Karin weet hier heel goed mee om te gaan! Ze speelt slaapt en eet super goed bij Karin thuis (beter dan bij ons) ! Karin is erg flexibel en begripvol en ik zou haar voor geen goud kunnen missen!

 • March 2018 Mischa is a Family member

  Een lieve, sterke en zorgzame moeder!

Activities

Member since March 2018
Last activity
Answered messages 100%
Average response time 29 minutes

Verifications

Email
Verified
Phone
▒▒▒▒▒▒▒▒ 35
Facebook
207 Friends

Location

Childminder Heerhugowaard, Gemeente Heerhugowaard, North Holland

Get in touch

Average rate for 1 child

€6.25/hr

Share this profile