Hello, I'm Nirvana!

Automatic translations may not be completely accurate.

Hoi oppas,

Mijn naam is Nirvana. Samen met mijn dochter (8) en zoon (2) wonen wij in Meerzicht. Er is veel speelgelegenheid zowel binnen als buiten in de omgeving.
Wij zoeken een zeer sportieve, flexibele maar vooral stabiele oppas wie bij ons thuis wilt oppassen. Je bent een vlotte dame/heer wie energie voor twee heeft. Je hebt een zakelijke instelling en komt altijd je woord na. Wat ik van jou verwacht mag je ook van mij terug verwachten.

De vaste oppasmomenten zijn(4);

Per direct zaterdags alleen nacht van 21.00-07.00u. Dit is een vast bedrag, ook wanneer ik eerder thuis mocht komen. Het gaat hierbij om lichte huishoudelijke werkzaamheden. Mijn zoon is alleen thuis en slaapt al rond Je kunt slapen of wakker blijven tot ik er weer ben. De nachten worden standaard van 21.00-07.00(10u) betaald, ook al ben ik eerder terug.

Per 7 juni elke vrijdag vanaf 18.00 t/m Vanaf 21.00 wordt nachttarief gerekend. Het gaat hierbij om het ophalen van mijn zoontje (dochter is er niet). Samen eten, spelen, naar bed brengen. Je kunt slapen of wakker blijven tot ik er weer ben. De nachten worden standaard van 21.00-07.00(10u) betaald, ook al ben ik eerder terug.

Per juli elke dinsdag en donderdag van 16.00-23.00/23.30uur. Hierbij gaat het om; mijn dochter thuis opvangen van school (zij komt zelf naar huis) en mijn zoon ophalen van de opvang (dit kan t/m ). Dit kan lopend(15min), met de fiets, auto (je eigen auto) of ov.

Dit zijn vaste tijden en dagen en verschuiven niet. Je hoeft zeker niet alle dagen beschikbaar te zijn. Wij zijn erg spontaan en de kinderen zijn bij iedereen zichzelf. Zo kom je er gauw achter of het klikt of niet. Ik hoop wel een commitment aan te kunnen gaan voor minstens 1 vast moment in de week. Op de andere dagen zal ik dan met een ander afspraken maken.
Indien je ervoor open staat, kunnen jullie onderling ruilen of voor elkaar invallen via een groepsapp welke ik dan aan zal maken.

€ maandelijks wordt het geld overgemaakt
⏱ agenda (wordt bijgehouden in een schriftelijke agenda. Hierin wordt ook getekend voor bevestiging oppastijd en ontvangst betaling)

Ook maken wij graag eerst persoonlijk kennis met elkaar. Na de kennismaking kunnen we direct een proefdag inplannen (betaald).

Wie weet tot gauw!

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

Age of children

Baby
Toddler
Preschooler
Gradeschooler
Teenager

About our family

Favorited 4 times
Type of babysitter needed Babysitter Childminder Other parent (parents-help-parents)
Number of children 2
Preferred babysitting location At the family

Reviews

When you have contacted this user, here’s where your review will show up.

Activities

Member since May 2019
Last activity
Answered messages 100%
Average response time 19 hours

Verifications

Email
Verified
Phone
▒▒▒▒▒▒▒▒ 90

Location

Babysitting jobs in Zoetermeer, Gemeente Zoetermeer, South Holland

Get in touch

Sign up to contact parents in Zoetermeer (It's free).

Sign up and contact

Share this profile