Hello, I'm Suzan!

Automatic translations may not be completely accurate.

Voor ons dochtertje Anne (met Down Syndroom) zoeken we per 1 februari een lieve oppas en per 1 mei nóg drie lieve oppassen in de leeftijd van 16-19 jaar (graag MEISJES). We zoeken meisjes die een keer per week na schooltijd komen oppassen. (Dames van andere leeftijden hoeven niet te reageren. Even voor de duidelijkheid: we wonen in Bussum). Drie van onze oppassen doen in mei 2019 eindexamen en gaan er dan mee stoppen. De werktijden zijn van 16.30 tot 18.30 uur. Zij werken nu op woe., don. en vrijdag.

Anne functioneert als een jonge peuter en is zo groot als een 10-jarige. Wat je zoal kunt doen met Anne is: naar een speeltuintje gaan, met de bal spelen, in de tuin spelen, voorlezen, computeren, fietsen, wandelen, zingen, Cd luisteren of via YouTube liedjes luisteren, sleeën, naar de eendjes in het park of het Palaminopaard bij C&A gaan, poedelen in een groot opblaasbad, eten geven, toiletbezoek (en eventueel douchen).

We betalen je uit een PGB (persoonsgebonden budget) wit. Dit houdt in dat je elke maand je salaris op je bankrekening krijgt gestort, een loonstrookje en een jaaropgave ontvangt en dat je een proeftijd krijgt van een maand. We betalen, afhankelijk van je leeftijd, Euro 6 -9 per uur bruto. Je betaalt dus een klein beetje belasting waarvan je een groot deel later weer terug kunt vragen.

Je wordt goed ingewerkt door mij (de moeder) die tijdens jouw werktijden thuis is. Ben je een aanpakker, een doorzetter, niet bang uitgevallen, ben je nieuwsgierig naar iets nieuws en kun je goed vooruit denken? Dan bieden we jou een gezellig oppasadres waar je heel veel kunt leren en je je thuis zult voelen. Dit baantje is interessant voor meiden die: geneeskunde, pedagogie, fysiotherapie of psychologie willen gaan studeren, maar dat is geen voorwaarde!

Je kunt contact opnemen met onze voormalige oppassen: Laura, Anne, Jiska en Julia die ook op deze site staan om te vragen hoe ze het bij ons hebben gevonden. Ook staan er diverse referenties op deze site. Kom gerust een keertje meelopen met een van onze huidige oppassen om te zien of het wat voor je is en dan kunnen we meteen gezellig kennismaken.

Groetjes en graag tot horens!

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

Reviews

When you have contacted this user, here’s where your review will show up.

6 References

 • November 2018 Sophie is a Colleague

  Ik heb ruim 2 jaar opgepast op Anne, 1 middag in de week en heb dit altijd met veel liefde gedaan. Ik moest helaas stoppen omdat ik ging studeren in Amsterdam. Anne is een lief en vrolijk meisje, die veel aandacht en energie nodig heeft maar je krijgt er ook ontzettend veel energie voor terug. Net als van de familie. Het is een warm gezin die je echt opnemen in het gezin als vaste oppas. Hierdoor kom je nog meer op je plek en weet je ook nog beter wat Anne nodig heeft, en wordt het oppassen ook elke keer leuker. Ook leer je veel van de manier waarop je Anne liefde moet geven maar ook van haar krijgt, en dit is ontzettend dankbaar werk.

 • November 2018 Jiska is a Friend

  Ik heb een dik jaar iedere week opgepast op Anne. Wegens een studie moest ik dan ook met pijn in mijn hart stoppen.
  Anne is een lief en vrolijk meisje maar vraagt wel veel aandacht en verzorging. Hiervoor krijg je wel altijd veel liefde en knuffels terug van haar. Het leukste vond ik om te merken dat Anne ik en jij Anne steeds beter leert kennen. Hierdoor raak je steeds meer op elkaar ingespeeld en wordt het oppassen ook steeds nog leuker om te doen. Anne wil altijd zingen en na een tijdje krijg je ook “je eigen liedje”. Wanneer jij dit met haar zingt kun je Anne echt zien stralen.
  Suzan en haar gezin hebben mij me echt thuis laten voelen in de tijd dat ik daar opgepast heb en ik ga dan ook graag nog eens terug voor de gezelligheid en om even bij te kletsen.

 • November 2018 Laura is a Friend

  Ik heb 2 jaar bij Suzan en haar gezin gewerkt. Ik ben gestopt omdat ik ging reizen, had er nog best langer willen werken. Je word niet alleen oppas, maar ook een deel van het gezin. Ze zijn altijd open en vriendelijk, ik voelde me er heel snel thuis. Elke vrijdagmiddag werkte ik er 2 uur. Het was soms pittig, maar je leert ook goed hoe je met Anne om moet gaan en te begrijpen hoe het is om een gehandicapt kind in je omgeving te hebben. Anne was (zeker als ze aan je gewend was) vaak heel vrolijk, je bent altijd met haar aan het zingen. Als ze pannenkoeken mocht eten was het een groot feestje :). Als je op zoek bent naar een vast oppasadresje dat net iets uitdagender is, is dit perfect. Zelf ben ik nog wel eens langs geweest om Anne, haar zusje en natuurlijk Suzan en Ronald weer even te zien.

  Groetjes,

  Laura (19 jaar).

 • October 2018 Anne is a Friend

  Ik heb 2.5 jaar lang bij de familie Oostwouder gewerkt. Ik verzorgde daar voor 2 uur per week hun dochter Anne. Anne heeft veel aandacht nodig en je moet op een bepaalde manier met haar om kunnen gaan. Ik deed dit met heel veel plezier en heb er ook onwijs veel van geleerd. Je komt terecht in een hele warme familie, die altijd interesse tonen en begrip hebben voor je als je een keertje vanwege omstandigheden niet kan. Ze vertrouwen je en geven je vrijheid.
  Ik raad dit oppas adres zeker aan. Niet alleen help je de familie Oostwouder ontzettend, ook voor jezelf is het een heel mooi en waardevol baantje.

 • October 2018 Nadia is a Family member

  In mijn studententijd heb ik met veel plezier als bijbaantje op mijn nichtje Anne gepast. Anne is een lief en vrolijk meisje, dat veel zorg nodig heeft, je moet haar goed in de gaten houden. Ik vond het leuk haar regelmatig te zien en zo echt een band met haar op te bouwen en haar ontwikkeling van dichtbij mee te maken. Liedjes zingen vindt ze trouwens erg leuk!
  Al met al een heel fijne werkplek en een gezellig gezin!

About our family

Type of babysitter needed
 • Babysitter
Number of children 1
Age of children
 • Toddler
Preferred babysitting location At the family
Favorited 37 times

Verifications

Email
Verified
Phone
▒▒▒▒▒▒▒▒ 95
Facebook
98 Friends

Activities

Answered messages 100%
Average response time 1 week
Member since April 2017
Last activity

Share this profile

Get in touch

Sign up to contact parents in Bussum (It's free).

Location

City Babysitting jobs in Bussum
Province / region Gooise Meren, North Holland

On the map