Hello, I'm Rhodé!

Automatic translations may not be completely accurate.

Hallo mama's en papa's,

Mijn naam is Rhodé en ik ben 30 jaar.

Ik stel mij beschikbaar als oppas.
Ik heb nu zo'n 17 jaar ervaring en vind de omgang met kinderen fijn. Vandaar dat ik via deze weg opzoek ben naar een oppas adres.

Ik ben erg geduldig, creatief en lief en ook ben ik erg flexibel, in het bezit van een rijbewijs en auto. Een stukje rijden ervoor vind ik geen enkel..

First aid certification
Non-smoker
Driver's license
Car

I'm comfortable with

Pets
Cooking
Homework assistance
Chores

Availability

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

Experience with age(s)

Baby
Toddler
Preschooler
Gradeschooler
Teenager

About myself as a babysitter

Gender Female
Has children No
Favorited 15 times
Preferred babysitting location At the family

Specialties

 • Eindeloos geduld
 • Spelletjes spelen
 • Creatief
 • Voorlezen
 • Rijbewijs + auto
 • Betrouwbaarheid
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)

Education

 • MBO

Languages ​​in which I can babysit

 • Nederlands
 • Engels

Activities

Member since November 2017
Last activity
Answered messages 100%
Average response time 13 hours

Verifications

Email
Verified
Phone
▒▒▒▒▒▒▒▒ 85
Facebook
18 Friends

1 Review

 • Anonymous
  August 2019

  .

5 References

 • May 2018 Priscilla Aardoom is a Friend

  Rhodé is een hele fijne, betrouwbare oppas voor onze 4 kinderen (14jaar, 4jaar, tweeling van bijna 1jaar). Zowel voor overdag als voor de ouders die het wat later willen maken. Leuke meid, veel ervaring, gezellig in de omgang!

 • February 2018 Leonie is a Friend

  De tekst in Rhode haar profiel sprak mij erg aan. Ik heb contact met haar opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek verliep heel soepel en spontaan. Het voelde gewoon goed. Ze doet heel lief naar m'n zoontje van 10 maanden, en je ziet gewoon dat het tussen hun ook klikt. Gedurende de oppastijd stuurt ze me af en toe een berichtje of een fotootje om te laten zien dat het goed gaat. Ik laat mijn zoontje met een lekker gevoel bij haar, wetende dat ze goed voor hem zorgt. Inmiddels heeft ze een paar keer opgepast en daar zullen nog diverse keren bij gaan komen!

 • November 2017 Bettina is a Friend

  Rhodé is een betrouwbaar persoon die heel leuk met kinderen kan omgaan. Ze weet wat kinderen nodig hebben en waar ze behoefte aan hebben. Rhodé is grappig en krijgt mijn kinderen altijd aan het lachen. Ook is ze rechtvaardig en probeert in de omgang met de kinderen dezelfde regels als ons te handhaven. Met Rhodé zwemmen is ook altijd een feest toen we een keer met z'n allen gingen. Vond mijn jongste dochter het heel fijn om bij haar op schoot te zitten en te kroelen. Dat zegt toch wel hoe goed de band is die ze hebben opgebouwd. Al mijn kinderen (3) voelen zich vertrouwd bij Rhodé en vinden ze het altijd een feest als ze komt. Lekker kleuren, knutselen en spelletjes doen. En de haren in mooie
  Ik beveel Rhodé aan omdat ze liefdevol met kinderen omgaat en ook Let op veiligheid van de kinderen. En dat ze het ook belangrijk vindt om de ritmes, regels en structuren die de kinderen gewend zijn voort te zetten.

 • November 2017 Lida is a Friend

  Rhodé past op onze kinderen. De kinderen vinden het leuk als ze komt, ze doet leuke dingen en is vriendelijk naar hen toe.
  Onze zoon heeft autisme en een verstandelijke beperking en reageert op veel mensen niet of niet goed. Rhodé weet echter tot hem door te dringen en krijgt daarmee dingen voor elkaar die maar een select groepje voor elkaar krijgt. Denk aan naar bed brengen. Hij is niet overprikkeld na een oppassessie, maar juist lekker in zijn vel en heel relaxed.
  Wat ons betreft is dat een enorme geruststelling en zorgt het voor vertrouwen dat het thuis goed gaat.

 • November 2017 Marielle is a Friend

  Rhode kan erg goed overweg met mijn zoontje van nu 7 jaar.

  Ze kent hem van kleins af aan en past regelmatig op hem. Hij is altijd erg blij om haar weer te zien . Ze hebben ook een erg hechte band opgebouwd.

  Ze is lief en erg flexibel. Ook is ze niet vies van het doen van huishoudelijk werk.

Location

Babysitter Sliedrecht, Gemeente Sliedrecht, South Holland

€8.00/hr
Average rate for 1 child

/hr

€8.00 x 1h
€8.00

Contact Rhodé

Share this profile

€8.00/hr
Average rate for 1 child